24/7/10

Ο Paul στη Ζάκυνθο για να προβλέψει τον δήμαρχο..!


Έρχεται το χταπόδι για την καρετα καρέτα αλλά και για τους δήμαρχους..


Το περίφημο χταπόδι-μάντης που σάρωσε με τις προβλέψεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο, βάζει ως επόμενο στόχο την διάσωση της χελώνας καρέτα-καρέτα στην Ελλάδα!

Όπως ανακοίνωσε το ενυδρείο του Όμπερχαουζεν, το πασίγνωστο πια χταπόδι έχει ένα καινούριο ατζέντη ο οποίος θα χρησιμοποιήσει το όνομά του για να βοηθήσει στην καμπάνια για τη διάσωση της χελώνας καρέτα-καρέτα στη Ζάκυνθο!

"Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία ένα ζώο να βοηθήσει άλλα ζώα", δήλωσε με ενθουσιασμό ο νέος ατζέντης του Πολ, Κρις Ντέιβις. Δεν αποκλείεται μάλιστα το χταπόδι να κάνει και μια επίσκεψη στο από το όμορφο νησί μας για να στηρίξει από κοντά τις μοναδικές στο είδος του χελώνες.

Τι γίνεται όμως αν ο Πολ... αξιώσει περισσότερα χρήματα για να χτιστεί ένα κέντρο διάσωσης για τις καρέτα-καρέτα; Το μέλος του οικολογικού γκρουπ "Earth, Sea and Sky" Γιάννης Βαρδακατσάνης, υποσχέθηκε να μην το φάει ποτέ. "Και ξέρετε όλοι τι σημαίνει αυτό για μένα καθώς πουθενά δεν υπάρχουν στο κόσμο άνθρωποι που να τρελαίνονται να τρώνε χταπόδι, όσο οι Έλληνες!", τόνισε χαριτολογώντας ο οικολόγος.


Μπονόρα Μπονόρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα και πείτε μας αυτό που θέλετε ανώνυμα ή επώνυμα..απλά γράψτε το..Μπόνορα Μπονόρα πριν τους άλλους..