25/7/10

Έκτακτη είδηση!!!!!!


Επεισοδιακή σύλληψη του καπετάνιου-καντινιέρη στην κατοχή του οποίου μαζί με τις φρουτοσαλάτες που πούλαγε με το καραβάκι/καντίνα βρέθηκαν ποσότητες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης σήμερα στο Μαραθωνήσι.
Μάλιστα, αστυνομικοί της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, έμειναν με το στόμα ανοιχτό από τα μέχρι τώρα στοιχεία που δείχνουν την άνεση με την οποία διακινούνται μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών στο νησί μας.
Η επιχείρηση ξεκίνησε στις εννέα και τριάντα το πρωί , όταν ο καπετάνιος της μικρής θαλάσιας καντίνας τράπηκε σε φυγή στη θέα των λιμενικών που πήγαν να τον ελέγξουν για τα τιμολόγια της επιχείρησης.

Από έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι εντός του καραβιού υπήρχαν τέσσερα σακούλια νάιλον τα οποία περιείχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη.

Η καταδίωξη ήταν επεισοδιακή, αλλά στο τέλος συνελήφθη. Στο σπίτι του εντοπίστηκαν 13 πλαστικές συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 424,2 γραμμαρίων, καθώς και μια ζυγαριά ακριβείας.


Ήδη 4 άτομα δύο άνδρες, ηλικίας 58 και 24 ετών (ο πρώτος αλλοδαπός) και δύο γυναίκες, ηλικίας 52 και 51 ετών, έχουν προφυλακιστεί.

Μπονόρα Μπονόρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχολιάστε ελεύθερα και πείτε μας αυτό που θέλετε ανώνυμα ή επώνυμα..απλά γράψτε το..Μπόνορα Μπονόρα πριν τους άλλους..